TORTOSA

1.500 alumnes participaran en la primera jornada solidària per la Marató


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

12/12/2017

Les entitats i associacions de Tortosa s’han abocat un any més amb la Marató de TV3 amb l’organització de nombroses activitats solidàries i per a totes les edats. Enguany la marató es dedica a les malalties infeccioses. La novetat d’aquest any és la jornada escolar solidària que el Club Atletisme Terres de l’Ebre ha organitzat, junt amb el Consell Esportiu del Baix Ebre, Tortosa Esports i la Generalitat, per al proper divendres 15 de desembre. Serà a l’estadi municipal de 9 a 14 hores amb alumnes de cinquè i sisè de primària, ESO i cicles formatius. El president del Club Atletisme Terres de l’Ebre, Pau Galiana, ha explicat que s’espera reunir uns 1.500 alumnes.

Des de les 12 hores del dissabte i fins les 12 hores del diumenge, i per quart any consecutiu, es podrà córrer o caminar per un circuit tancat de 500 metres al parc municipal Teodor González. També, com ja és tradicional, des del Campus Terres de l’Ebre de la URV, i per onzè any consecutiu, s’ha organitzat la tradicional caminada des del parc municipal i fins al pavelló firal de Remolins, a partir de les 11 hores. La sotsdirectora dels Campus Terres de l’Ebre, Sara Romaguera, ha animat les famílies a participar.

L’Associació de Dones de Sant Llàtzer i el Moto Club Tortosa també han realitzat activitats per recaptar diners per la Marató.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>