DELTEBRE

Acaba la Lliga ebrenca de bitlles


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | DELTEBRE

15/05/2018

Camarles havia d’acollir aquest cap de setmana la final de la 29a Lliga de Terres de l’Ebre de Bitlles. La pluja va fer que els participants es dividissin en dos grups que van competir a Amposta i a Deltebre.

En aquest campionat van competir deu equips de segona divisió i catorze de primera divisió.

La jornada va donar com a millor equip de la setmana en 1ª divisió al CERVOL VINARÒS amb 622 punts i 53 bitlles. La millor jugadora va ser ANA MARIA MUÑOZ (Godall A) amb 164 punts i 15 bitlles.

Pel que fa als resultats i classificacions en 2a divisió, el millor equip de la setmana va ser el FORA FORAT amb 562 punts i 41 bitlles. I el millor jugador va ser ANTONIO AGUILERA (Fora Forat) amb 154 punts i 12 bitlles.

Els 16 equips que han aconseguit classificar-se, primer i segon de cada grup, disputaran la 24a edició del Campionat de Catalunya de Clubs, a la Galera (Montsià), el diumenge 10 de juny a partir de les 10 hores. Ho organitza el club local amb el suport de la delegació de la FCBB a Tarragona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>