MÓRA D'EBRE

Agents de la Ribera del Xúquer visiten la Ribera d'Ebre per conéixer el model de desenvolupament turístic


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | MÓRA D'EBRE

07/03/2018

Representants del Consorci de la Ribera, Alta i Baixa, de la Comunitat Valenciana, amb el seu president, Óscar Navarro, i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, al capdavant, estan dos dies a la Ribera d'Ebre per conéixer l'estratègia de desenvolupament turístic a partir del GR-99 que s'està duent a terme a la nostra comarca. La comitiva va ser rebuda al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, per la presidenta, Gemma Carim; el gerent, Jordi Borràs; la consellera de Turisme, Cinta Agné, així com la tècnica comarcal de desenvolupament turístic, Mónica Sabaté, i la gerent del Centre Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques (CIS) Ribera d'Ebre Terra Alta, Begoña Garcia, entre altres.

El motiu de la visita ha estat l'interés que han mostrat des del Consorci valencià per conéixer l'experiència del Consell de la Ribera d'Ebre en les actuacions que s'han realitzat al voltant de l'Ebre, amb el GR-99 i les activitats que es poden fer al riu.

Tot i la diferència en població: la Ribera Alta i la Ribera Baixa sumen 320.000 habitants i la Ribera d'Ebre en té 22.203 habitants, les similituds en el territori quant a recursos naturals i el riu fa que el Consell ebrenc siga un referent en l'àmbit turístic per als valencians. Ho diu la regidora de l'Ajuntament d'Algemesí, Lorena Calatayud: "volem fer valdre tot allò que tenim, com feu vosaltres a la Ribera, ja que hem estat molts anys vivint d'esquena al riu sense tenir en compte l'enorme patrimoni que representa el Xúquer per als pobles de la Ribera valenciana".



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>