DELTEBRE

Aigües en calma al Campionat de Motonàutica

Albert Pascual | DELTEBRE

13/06/2017

Una mar tranquil·la va ser protagonista de la cinquena regata del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017 en categoria GP3 i F4 on van participar una vintena d'esportistes, també vinguts de València o Andalusia.

La primera mànega de cada categoria ha tingut uns resultats sorprenent amb la victòria d'Àlex Muñoz en GP3 i Jordi González en F4, pilots no habituals entre les primeres posicions.

Segons avançava el matí, resultats més habituals amb Jordi Pratginestós dominant a la segona i tercera ronda de l'F4 i el primer lloc de la regata conservant la general del Campionat.

Més disputada va ser la categoria GP3 on Roger Pujol va dominar la segona i Jordi Tomàs la tercera mànega aconseguint així la victòria final amb només tres punts més que Pujol, que conserva el lideratge del campionat.

La sisena regata del campionat se celebrarà a les aigües de l'Ebre al seu pas per Amposta el pròxim 22 de juliol.