DELTEBRE

Així és la nova sèrie de Netflix amb el Festival Deltebre Dansa com a escenari


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. / ACN | DELTEBRE

12/12/2017

El Festival Deltebre Dansa serà un dels escenaris de la nova sèrie documental de la plataforma Netflix, 'We Speak Dance'. La sèrie està creada i presentada per la reconeguda ballarina Vandana Hart. S'estrenarà el proper 1 de gener i recorrerà diferents països, entre ells el Líban –on s'ha gravat el primer episodi-, Vietnam, França o Nigèria. La sèrie vol mostrant diferents formes de viure la dansa així com reivindicar que la dansa "és un llenguatge internacional que connecta les persones a través de les diferents cultures, transforma vides i pot iniciar canvis socials". El festival de Deltebre serà un dels escenaris de la segona temporada. Vandana Hart i el director de la sèrie, Chris Keener, van assistir a la tretzena edició del festival deltaic el passat mes de juliol.

Els creadors de de 'We Speak Dance' van participar, durant tres dies, a la darrera edició del Festival Deltebre Dansa. Per la sèrie es va capturar part dels tallers professionals i de les classes d'iniciació, i també les actuacions de la jove balladora de flamenc, Claudia "La Debla", i l'espectacle de circ 'Lento', de la companyia Nuua. També el paisatge i els arrossars del delta de l'Ebre van protagonitzar les gravacions on Hart i Keener han conversat amb el creador i director del festival, Roberto Olivan.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>