TORTOSA

Ajuntaments ebrencs i consells comarcals rebutgen la suspensió de l’autonomia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà / ACN | TORTOSA

25/10/2017

Tortosa ha estat un dels municipis que, a través d’un ple extraordinari, ha aprovat la proposta de l’AMC i l’AMI que demana aturar la suspensió de l’Autonomia de Catalunya amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola. La moció es va aprovar dimarts al vespre en un ple marcat per l’absència de tots els regidors del grup municipal del PSC, que han estat acusats de ‘covardia’ per no donar la cara. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha lamentat que el partit socialista s’hagi excusat pel fet que no els hagin acceptat una moció que han presentat aquest dimarts al matí. El portaveu de la CUP a Tortosa, Xavier Rodríguez, també va atacar el PSC per no assistir al ple.

La votació va fer-se a mà alçada a petició de Movem Tortosa. La proposta ha rebut 15 vots a favor dels regidors del PDeCAT, ERC, la CUP i de Movem Tortosa. Qui tampoc van assistir al ple han estat el regidor del PP, Xavier Dalmau, per baixa mèdica i els regidors d’ERC i el PDeCAT, Joaquim del Pino i Josep Felip Monclús, de visita a Israel per assistir al 39è Congrés dels World Sports Games que es celebraran a Tortosa el 2019. A la sessió es va trobar a faltar la fotografia del rei Felip VI, que segons fonts municipals ha patit un contratemps.

Amposta, Deltebre i el Consell Comarcal del Baix Ebre també han aprovat mocions contra l’aplicació del 155 i la suspensió de l’autonomia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>