SALOU

Alejandro Fernández (PP): 'Tarragona és la província més castigada pel separatisme'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | SALOU

20/11/2017

El cap de llista del Partit Popular de Tarragona a les eleccions del 21 de desembre, Alejandro Fernández, ha afirmat que “Tarragona es la província més castigada pel separatisme i el PP és l’única garantia per a reconstruir l’economia i la convivència”. “La nostra economia, amb un turisme potent i variat, i un gran sector industrial, s’ha aturat per culpa del procés i la convivència s’ha vist afectada”, ha afegit Fernández.

Alejandro Fernández ha fet aquestes declaracions aquest diumenge, en un acte a Salou, amb la presència de més de 300 persones, en el que el candidat del PP a la Generalitat, Xavier García Albiol, ha presentat la candidatura popular per la circunscripció tarragonina. En aquest mateix acte, el candidat tarragoní també ha assegurat: “Per nosaltres aquestes són unes eleccions restituents, que tenen l’objectiu de restituir la conviència, l’economia i la legalitat, tres pilars de la nostra societat que els separatistes han destrossat”.

El cap de llista tarragoní ha destacat que “a Tarragona tenim la millor candidatura, amb perfils diversos que representen la nostra societat”. El segon de la llista popular és el regidor de Deltebre, Tomàs Castells, mentre que la numero 3 és la reusenca Tona Duch. Les cinc primeres posicions de la candidatura es completen amb la representant de Noves Generacions, l’alcoverenca Brigitte Arenas, i amb el regidor de Calafell, Juanjo García.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>