AMPOSTA

Amposta aprovarà el Codi de conducta dels alts càrrecs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

26/02/2018

El ple ordinari del mes de febrer a Amposta portarà a aprovació el Codi de conducta dels alts càrrecs del consistori. Aquest codi es tracta d'un model aprovat per la Xarxa de Governs Transparents de Catalunya, de la que forma part la Generalitat o la Diputació de Tarragona entre altres. El Codi conté els principis ètics i de bon govern dels alts càrrecs, així com les normes de conducta i compromisos en relació amb els conflictes d’interès.

El ple també portarà a aprovació una modificació de la Relació de Llocs de Treball i Plantilla. Un canvi que preveu la creació d'un nou lloc de treball, el d'enginyer d'obra pública.

El ple també debatrà sobre les tres mocions sobre el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, presentades per Esquerra Amposta, Convergència i Unió i el PSC. Els socialistes també se centraran en la demanda d'una millora del sistema de pensions i Plataforma per Catalunya demanarà una investigació per les denúncies de mòbing a treballadors de la neteja de l'Hospital i la Residència.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>