AMPOSTA

Amposta es torna a concentrar contra l’empresonament dels consellers


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

04/11/2017

Concentració de rebuig contra l’empresonament dels consellers a la plaça de l’Ajuntament d’Amposta que es va emplenar una vegada més aquest passat divendres. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va reivindicar el rebuig a l’empresonament d’un govern legítim enfront d’una jutgessa reprovada pel Congrés espanyol per la proximitat amb el PP.

Tomàs ha denunciat que a l’Estat Espanyol no hi ha separació de poders i també ha criticat l’actitud que estan mantenint certs partits tant a Catalunya com a l’Estat.

Durant la concentració s’han fet parlaments i s’ha pogut escoltar a la ciutadania demanant ‘llibertat’ per als presos polítics. Tomàs ha demanat a la gent que el 21 de desembre vagin a votar per a que les institucions catalanes no caiguin a mans del PP, PSOE i Ciutadans.

L’alcalde d’Amposta ha demanat tranquil·litat a la ciutadania i ha assegurat que el cens ja està tancat i que és el de l’1 d’agost.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>