AMPOSTA

Amposta promociona la carxofa i els productes de proximitat del Delta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

26/02/2018

La Festa de la Carxofa d’Amposta, que es va celebrar aquest diumenge, va repartir uns 8.000 tastos i va tornar a omplir el pavelló firal. En un ambient totalment festiu es va poder gaudir de la típica carxofa a la brasa o de plats més elaborats preparats per diferents restaurants de la zona. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, assegura que la Fira és una oportunitat per promocionar aquest producte de l’horta del Delta però també d’altres que l’acompanyen.

Per a Tomàs un altre dels factors d’èxit d’aquest any ha estat la trobada d’autocaravanes que ha reunit al voltant d’un centenar de vehicles. Una forma d’obrir la festa als visitants de fora de les Terres de l’Ebre. Tomàs també ha destacat l’èxit de la festa pel fet de celebrar-la en diumenge.

Paral·lelament i fins al 18 de març, restaurants d’Amposta i de Poble Nou del Delta oferiran menús amb motiu de les jornades gastronòmiques de la carxofa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>