AMPOSTA

Amposta recorda les veus que no veus


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

08/03/2018

La música ha estat molt present a la plaça de l’Ajuntament d’Amposta, el punt de trobada aquest migdia per la lectura dels manifestos amb motiu del Dia Internacional dels Drets de les Dones. Un centenar de veïns i veïnes de la capital del Montsià han escoltat els parlaments reivindicatius en una jornada que a més, ha sigut de vaga i on l’Ajuntament s’ha sumat amb una aturada de dues hores. Així les coses, la regidora de Sanitat i Serveis Socials, Susanna Sancho, ha obert l’acte com a representant pública i ha donat pas a la resta de manifestos reivindicatius llegits per ciutadanes ampostines que han versat sobre la violència contra les dones, la precarietat laboral o l’educació.

Durant els manifestos també s’ha recordat l’actualitat política catalana arran de l’aplicació del 155, l’empresonament de polítics i activistes, i la violència policial de l’1 d’Octubre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>