AMPOSTA

Amposta recuperarà la figura del defensor del ciutadà per al 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

04/11/2017

Amposta va celebrar el passat divendres 3 de novembre la 4a Assemblea informativa a l’Auditori Municipal. Així unes 200 persones van poder escoltar de la mà de l’alcalde, Adam Tomàs, i de la resta de regidors la situació actual del municipi. Tomàs va explicar que a partir del 2018 incorporaran la figura del defensor del ciutadà, absent des de fa dos anys.

Els membres del govern ampostí van informar als ciutadans de tot el que s’ha fet de nou respecte a l’anterior assemblea i van destacar projectes amb els que continuen treballant com el pla de pluvials, la millora dels claveguerams als barris del Grau i les Quintanes i la supressió de les barreres arquitectòniques. Així com el canvi d’enllumenat als carrers que permet un alt estalvi energètic. En acabar l’exposició de la situació municipal va ser el torn dels precs i preguntes de la ciutadania. Tomàs va explicar alguns dels temes que preocupen a la gent.

Pel que fa a l’assemblea Tomàs va assegurar que li agrada la evolució que hi ha hagut pel que fa a les preguntes de la ciutadania i les seves preocupacions. I va celebrar els diferents mecanismes de comunicació i transparència per a que la gent se senti informada a la ciutat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>