AMPOSTA

Amposta rememora l'1 d'Octubre amb una festa al Pavelló Firal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

02/10/2018

L'1 d'Octubre del 2017 van votar a Amposta més de 10.000 persones. Tot i que a primeres hores les notícies que arribaven de la Ràpita no eren les millors, el Pavelló Firal va ser el centre de votació en una jornada que a la capital del Montsià va ser prou tranquil·la. Per a l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, els responsables de l'èxit són la mateixa ciutadania que va ajudar a fer possible la votació.

Un any després, el mateix Pavelló Firal, ara batejat de l'1 d'Octubre, va ser tota una festa que va servir per a descobrir la placa commemorativa. Dins i fora, molta de la gent que va participar aquell dia es va reunir per tornar a votar de manera simbòlica, i també per recordar als polítics empresonats o que han marxat. Una situació que tant per a l'alcalde, com per a Dolors Roó, presidenta d'Òmnium Cultural a Terres de l'Ebre ha de servir per a recuperar l'essència d'aquells dies.

Amb un ambient festiu, l'acte va continuar amb música tradicional a càrrec de Guardet i Sílvia Ampolla i actuacions castelleres i dels diables.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>