GANDESA

Aubà (ERC) demana més d’un 60 per cent de vots a favor de la independència


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | GANDESA

20/11/2017

El senador ebrenc d’Esquerra, Miquel Aubà, ha afirmat aquest dilluns que les eleccions del 21 de desembre seran el referèndum que Catalunya no va poder celebrar amb normalitat l’1 d’octubre passat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Aubà ha dit que el govern de l’Estat no tindrà cap excusa per reconèixer els resultats, ja que són uns comicis convocats per Mariano Rajoy en aplicació de l’article 155 de la Constitució. Amb tot, el republicà ha demanat una victòria de la independència que supere el 60% dels vots.

D’altra banda, Aubà ha dit que hauria preferit una llista conjunta de l’independentisme. Però el senador republicà de Gandesa ha volgut destacar la pluralitat del bloc sobiranista, tenint en compte que també al bloc del 155 hi ha tres veus.

Finalment, Aubà ha recordat com va ser l’aprovació al Senat de l’aplicació de l’article 155, i ha lamentat algunes de les escenes que es van viure. A un mes de les eleccions al Parlament, el senador també ha dit que al Partit Popular saben que el 21 de desembre no canviarà res a Catalunya, i que sobretot esperen que el conflicte els doni més vots de cara a unes possibles eleccions a l’Estat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>