TORTOSA

Baix Ebre Innova forma una quinzena d'alumnes en neteja d'espais oberts i instal·lacions industrials


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TORTOSA

19/03/2018

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, acompanyada pel president i gerent de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro i Antoni Galve, respectivament, ha donat aquest matí la benvinguda a la quinzena d'alumnes que han iniciat el curs neteja en espais oberts i instal·lacions industrials al Viver d'Empreses i Centre de Negocis de Camarles. Es tracta d'un curs pioner, que mai s'havia fet fins ara a les Terres de l'Ebre, amb una durada de 210 hores i 80 hores de pràctiques professionals no laborals.

La presidenta comarcal Sandra Zaragoza ha remarcat als assistents la importància que té avui en dia la formació laboral per desenvolupar qualsevol tipus de treball i els avantatges que significa tenir aquesta formació per accedir amb més facilitats a un lloc de treball en aquest àmbit. Els alumnes obtindran al final de la formació el certificat de professionalitat en la matèria impartida, la qual cosa els hi permetrà realitzar tasques de neteja en espais oberts i instal·lacions industrials. Algunes de les ocupacions o llocs de treball relacionats amb aquesta formació són les d'operari de neteja viària i clavegueram, peó de recollida de residus o escombraire, entre altres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>