FLIX

Barbero, alcalde electe de Flix: ‘Si no tenim feina, cultura i oci, veurem com continua la diàspora’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | FLIX

29/05/2019

L’alcalde electe de Flix, Francesc Barbero, ha destacat este dimecres els bons resultats que ha assolit el 26-M, i que permetran que Esquerra puga governar amb majoria absoluta. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Barbero ha deixat clar que la seua prioritat serà posar les bases per generar més ocupació i frenar el despoblament. Sobretot, tenint en compte el context de pèrdua d’indústries que està patint el nord de la Ribera d’Ebre.

Quant als nous projectes del mandat, Barbero ha dit que aprofitaran un dels espais de l’antiga cooperativa, on ja s’ha instal·lat el centre de rehabilitació, per implantar una sala polivalent que permeti celebrar-hi activitats lúdiques i culturals. De fet, el nou alcalde ha dit que cal feina, cultura i oci, per frenar la diàspora de joves.

Barbero també ha dit que, un cop finalitzades les obres de descontaminació del pantà, caldrà restaurar la llera del riu i buscar-hi nous usos. A banda, l’alcalde electe de Flix també ha valorat els bons resultats d’ERC a la Ribera d’Ebre, una comarca que ha acabat el mandat amb mala maror a causa de la polèmica pel projecte de l’abocador de Riba-roja d’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>