MÓRA D'EBRE

Barbero i Benaiges deixen el Consell de la Ribera d’Ebre destacant la bona entesa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

28/09/2017

Dos consellers comarcals a la Ribera d’Ebre, Francesc Barbero d’ERC i Jesús Benaiges del PDeCAT, van renunciar aquest dimecres al seu càrrec per donar pas a dos altres representants polítics de la comarca, coincidint amb l'equador d'aquest mandat. En el cas de Barbero, portaveu d'ERC, la decisió ve motivada perquè a partir d’ara ocuparà un càrrec provincial, a la Diputació de Tarragona. Per la seva part, Benaiges deixa les responsabilitats polítiques comarcals per donar pas a un altre company del PDeCAT, però continuarà en actiu a l'Ajuntament de Rasquera. Barbero va destacar la bona entesa comarcal.

Barbero serà substituït per Marc Mur, alcalde de Flix. El lloc de Benaiges serà ocupat per Lluís Miquel Zas, de Ginestar, després de la renúncia de Jordi Barrufet. D’altra banda, la presidenta comarcal, Gemma Carim, va explicar que ja s’està treballant per iniciar les primeres obres finançades amb ajuts Feder. Serà l’arranjament de la façana fluvial de Móra la Nova i una actuació a Ca Don Joan a Vinebre.

Carim també va avançar, sense voler donar gaires detalls, que en breu es presentarà un oli gourmet de la Ribera d’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>