Batea - Gandesa 25 anys després...

Albert Pascual | BATEA

16/01/2017

Batea 1 - 3 Gandesa
El derbi de la Terra Alta entre el Batea i Gandesa va acabar amb victòria gandesana per 1 a 3 en un partit on s'estrenava a la banqueta de l'equip local Sergio Navarro després de la destitució de Jordi Roca la jornada anterior.

Així les coses, Sergio Navarro, ex tècnic del Club Deportiu La Cava, arribava a la banqueta en un derbi comarcal que feia 25 anys que no es produïa.

El marcador l'inaugurava al minut 9 Frederic Giné quan Cristian Vallés aprofitava una errada de la defensa local per enviar-li la pilota a Giné que s'encarregaria d'obrir el marcador.

Els altres dos gols del Gandesa els marcaria Dilla, primer al minut 32 en un gol que l'afició va protestar molt i ni es pot veure, i el tercer arribaria a cinc minuts per al temps de descompte en una formidable jugada del mateix Dilla que s'escapa de dos defenses del Batea per acabar superant al porter local Raül Jiménez i marcant a plaer.

L'únic gol del Batea el marcaria de penal Agustí Fornós després d'unes mans del defensa gandesà.

Quarta derrota seguida del Batea i el Gandesa recupera posicions després de dos derrotes i un empat.