TORTOSA

Bel, al ple del seu comiat: 'M'he sentit estimat, volgut i recolzat'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN / G.M. | TORTOSA

08/02/2018

Ferran Bel s'ha acomiadat de l'alcaldia de Tortosa després de gairebé onze anys en el càrrec i un total de setze anys com a regidor. Ho ha fet amb un saló de sessions ple a vessar que l'ha ovacionat després del seu discurs de comiat en un ple extraordinari per oficialitzar la seva renúncia. Bel ha fet un extens repàs als seus més de deu anys de gestió al capdavant de l'Ajuntament, al que ha sumat un capítol d'agraïments personals i polítics. A més de dedicar unes paraules a la seva família, Ferran Bel ha volgut iniciar el seu parlament de comiat recordant als polítics empresonats, a Carles Puigdemont i a la resta de polítics exiliats a Brussel·les. En el seu discurs, Bel ha agraït a la ciutadania de Tortosa "sense cap exclusió" el suport obtingut al llarg d'aquest anys. "M'he sentit estimat, volgut i recolzat", ha reconegut tot recordant que ha estat l'alcalde amb més suport a la ciutat.

En el seu comiat com alcalde dels gairebé darrers onze anys, Ferran Bel ha volgut essencialment agrair el suport obtingut durant aquest temps per part de la societat civil. "Mai us podré tornar el que m'heu donat", ha assegurat. Sense escatimar, Bel ha enumerat un reguitzell d'actuacions fetes durant aquests darrers tres mandats i que, segons ha manifestat, han permès canviar la ciutat en unes circumstàncies de crisi econòmica "molts cops difícil de gestionar".

Sobre el relleu, la tinent d'alcalde Meritxell Roigé, ha lloat el seu bagatge i capacitat com a servidora pública, i ha aprofitat per respondre les crítiques d'alguns partits de l'oposició que l'han qüestionat. "Meritxell Roigé es va presentar a les últimes eleccions municipals i ha passat per les urnes i, per tant, serà l'alcaldessa legítima de Tortosa", ha etzibat.

Després d'un parlament de prop d'una hora, Bel ha acabat donant les gràcies als tortosins i oferint-se a continuar treballant per la ciutat. "Estigui on estigui, en política activa o passiva, a casa o en la meva professió continuaré treballant per la ciutat, que sempre he estimat i que després de ser alcalde encara estimo més", ha conclòs. El discurs ha estat aplaudit amb una llarga ovació dels assistents al ple que han fet petit el saló de sessions. De fet, s'ha posat una pantalla al pati intern de l'Ajuntament per als treballadors i públic que no podia entrar al plenari.

A més de la seva família, Bel ha estat acompanyat per la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal; els diputats al Congrés Jordi Xuclà i Lourdes Ciuró; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el bisbe de Tortosa, Enric Benavent; l'exalcalde Vicent Beguer, i altres càrrecs institucionals i alcaldes del territori.

Per la seva part, els representants dels partits a l'oposició han desitjat sort i encerts a Bel, malgrat criticar el moment de la seva marxa i el relleu, així com algunes actuacions de la seva gestió. L'únic regidor que no ha assistit ha estat el representant de la CUP, Xavi Rodríguez.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>