TORTOSA

Bel podria deixar l’alcaldia de Tortosa en breu per incorporar-se a la direcció del PDeCAT


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

01/12/2017

El relleu a l’alcaldia de Tortosa es podria produir en les properes setmanes. La direcció del PDeCAT es prepara per reforçar-se de cara a l’escenari posterior al PDeCAT i amb la vista posada a les eleccions municipals del 2019. De fet, els associats voten aquest divendres i dissabte si validen la proposta de la direcció que ha proposat a Ferran Bel per ocupar-se de l’àrea d’acció política i estratègia municipal. En cas d’aprovació, Bel deixaria l’alcaldia.

Tot i que assegura que es podria compatibilitzar jurídicament, Bel ha recordat que ja no tenia previst presentar-se a un tercer mandat a l’alcaldia de Tortosa i que la tasca que se li encomana des del PDeCAT és de “molt de calat”.

Bel ha afirmat que la seva marxa no afectaria el projecte impulsat a Tortosa i que la persona que previsiblement assumiria el càrrec està preparada.

En les darreres setmanes, des que es va conèixer que la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Meritxell Roigé, no formaria part de la llista de Junts per Catalunya a les eleccions del 21-D, han estat molt forts els rumors que apuntaven que el relleu a l’alcaldia de Tortosa estava prop.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>