BENICARLÓ

Benicarló dóna el tret de sortida a la 25a la Festa de la Carxofa amb les Jornades del Pinxo


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Canal 56 | BENICARLÓ

11/01/2018

Arrenca la 25a edició de la Festa de la Carxofa de Benicarló amb les esperades Jornades del Pinxo. Enguany comptaran amb la participació de 32 bars i cafeteries que oferiran aperitius originals, al preu de dos euros, fins al proper 28 de gener. Una vegada més els cuiners han preparat propostes creatives aprofitant la gran versatilitat que ofereix la carxofa dintre de la gastronomia, amb l'objectiu de sorprendre als comensals i al jurat de la Penya Mechero. La presidenta de l'entitat, Ruth Martí, ha destacat que enguany com a novetat la categoria del pinxo tradicional, que valora especialment la cuina típica benicarlanda, tindrà primer, segon i tercer premi.

Pel que fa a la votació popular enguany serà l'Associació Benicarlanda de Bars i Cafeteries l'encarregada d'organitzar el premi. En aquest cas, el president de l'entitat, Iván Alemán, ha detallat que les votacions s'hauran de realitzar a través dels llibrets informatius que es podran trobar en els establiments participants. D'altra banda, afegia que els comensals que degusten els pinxos de 8 locals diferents, aconseguiran premis especials, i a més entraran en el sorteig per ser escollits com a membres del jurat per a la propera edició de les jornades.

Una de les principals novetats, en aquesta edició, serà la participació del col·lectiu de dibuixants Urban Sketchers Maestrat que també atorgarà un premi especial al millor pinxo. En aquest cas, el representant, Enric Moya, ha explicat que un jurat format per artistes serà l'encarregat de degustar les tapes per oferir als guanyadors un dibuix artístic i original del pinxo perquè el puguen mostrar a l'establiment.

Per la seva banda, el regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Benicarló, Domingo Roca, ha comentat que una vegada més s'espera un nivell gastronòmic molt elevat per part dels 32 bars i cafeteries que participaran de les Jornades del Pinxo. Roca ha animat a tots els veïns de la comarca a apropar-se fins al municipi per gaudir dels aperitius i sobretot de la millor carxofa de Benicarló, que un any més tornarà ha estar present gràcies a la feina del Consell Regulador. Tot a punt perquè dijous comencen les Jornades del Pinxo amb la demostració que es farà al carrer Sant Joan que servirà per anar obrint boca de cara als molts aperitius que oferiran els bars i cafeteries fins al proper 28 de gener.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>