BENIFALLET

Benifallet potenciarà les visites a Lo Llagut amb tast de vins i actuacions musicals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | BENIFALLET

11/08/2017

Satisfacció a Benifallet per la campanya turística d’aquest estiu. El mes de juliol va tancar amb unes xifres similars a la temporada anterior i aquest mes d’agost es preveu un major nombre de turistes. Pel que fa al perfil de turistes, la majoria dels que visiten les diferents propostes que ofereix el municipi són catalans i de la resta de l’Estat Espanyol. També destaca el turisme francès i enguany s’ha incrementat la visita d’holandesos.

La proposta turística de Benifallet compta amb visites diàries a les Coves Meravelles, que aquest mes d’agost amplien horari i estan obertes també a migdia. Un altre dels reclams turístics d’aquesta població és Lo Llagut Benifallet, amb quatre sortides diàries. De fet, l’Ajuntament vol potenciar l’oferta de Lo Llagut amb actuacions musicals i degustació de vins pel riu Ebre.

La Via Verda, el poblat Ibèric-Castellot de la Roca-roja o l’oferta gastronòmica són altres actius turístics de Benifallet.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>