AMPOSTA

Betalú guanya per quart any consecutiu la Garmin Titan Desert


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMPOSTA

03/05/2019

Per quart any consecutiu l’ampostí Josep Betalú es proclama guanyador de la Garmin Titan Desert, competició ciclista per etapes que es disputa al desert del Marroc.

Va ser el passat diumenge 28 d'abril a Merzouga quan es va donar el tret de sortida a aquesta 14a edició la qual, segons experts, la d'enguany és la més dura. Més quilòmetres per sorra, una etapa maratoniana i 6000 metres de desnivell acumulat va ser el recorregut que van fer centenars de participants de diverses nacionalitats. Una aventura que cada vegada contagia a més ciclistes d'arreu del món.

D'entre els diversos participants de renom dins del món de ciclisme un d'ells destacava amb diferència. I és que Josep Betalú domina el desert de tal manera que s'ha convertit en el primer ciclista de la història de la Titan Desert en aconseguir quatre victòries de manera consecutiva.

Un altre participant que, sens dubte, també destacava era Anna Ramírez, la qual es va proclamar vencedora en la categoria femenina després de guanyar en totes les etapes. A més, Ramírez ja havia sigut la primera del pòdium en l'edició 2015 i 2017.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>