AMPOSTA

Betalú, tità del desert

Albert Pascual | AMPOSTA

03/05/2016

L'Ampostí Josep Betalú, de 39 anys, s'ha proclamat guanyador de la Titan Desert, el "Dakar" de les bicicletes de muntanya.

L'edició d'aquesta cursa va començar a les muntanyes de l'Atlas del Marroc i després de quatre etapes pel desert de nord a sud del país, el corredor del Bicipark Reus va acabar líder entre els més de 400 participants de la prova fent un temps de 24 hores, 54 minuts i 17 segons.

Al podi el va acompanyar un altre espanyol, Julen Zubero, i un portuguès, José Silva.

Per aconseguir aquest premi, Betalú va destacar a la quarta etapa entre Rissani i Merzouga, arriscant tot el que va poder i més per aconseguir una renda de 8 minuts. La cinquena etapa entre les dunes del desert, l'ampostí també va estar entre els millors. A la darrera etapa amb final a Maadid, només va haver d'aguantar entre els primers de la general.

D'aquesta manera, el ciclista d'Amposta aconsegueix per fi el seu somni que venia perseguint des de feia tres anys.