MÓRA D'EBRE

Ciutadans crea una agrupació local a Móra d'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | MÓRA D'EBRE

07/03/2019

Ciutadans (Cs) creix a les Terres de l’Ebre i ha creat una agrupació local per primera vegada a la comarca de la Ribera d’Ebre, concretament a Móra d’Ebre. El nou grup s’ha constituït recentment en una reunió a la qual van assistir afiliats, simpatitzants, el secretari d'organització de Cs a la província de Tarragona, Fernando Pecino, i la coordinadora d’organització del comitè territorial Tarragona Sud, Carme Margalef.

La junta de l’agrupació local de la formació taronja a Móra d'Ebre està formada per Cristina Martínez com a coordinadora; José Aquilino Martínez com a secretari; Eduard Ferrer, responsable de xarxes socials i comunicació; Fernando Ambrós, responsable de política municipal, i Maria Pilar Ripoll com a responsable de logística.

Actualment, Ciutadans ja té presència a tres de les quatre comarques ebrenques i ha començat a treballar als municipis de Tortosa, Amposta, Deltebre, l’Aldea, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, la Sénia, Benisanet i Sant Carles de la Ràpita. La formació taronja afirma que presenta a Móra d'Ebre un projecte de centre, inclusiu i amb l'objectiu d'atendre les necessitats reals dels ciutadans. Cs seguirà organitzant carpes informatives i altres activitats per donar a conèixer el partit a les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>