TIVENYS

Comença la prohibició de fer foc al bosc, fins al 15 d'octubre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | TIVENYS

15/03/2018

A partir d’aquest dijous 15 de març i fins al 15 d’octubre no es pot encendre foc en terreny forestal ni en la franja de 500 metres que els envolta. Aquesta prohibició té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

En concret, no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicutura sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura.

En el cas de les Terres de l’Ebre es realitzen prop de 15.000 sol·licituds d’autorització a l’any, la majoria d’aquestes per cremes agrícoles. Miquel Àngel Garcia, cap d’àrea regional dels Agents Rurals a l’Ebre, s’ha mostrat satisfet amb la resposta dels pagesos.

Garcia també ha apuntat les causes principals d’incendis per cremes agrícoles.

Garcia també ha demanat precaució davant la sequera que pateix el territori.

Del 15 de juny al 15 de setembre el Departament no concedeix cap autorització per ser l’època de l’any amb major risc d’incendi.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>