TORTOSA

Compte enrere pels World Sports Games Tortosa 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | TORTOSA

19/06/2019

Només falten 12 dies perquè els World Sports Games aterrin a les Terres de l'Ebre. Aquest és un esdeveniment esportiu internacional amb milers de participants que es realitza cada dos anys en una ciutat diferent. Tortosa i les Terres de l'Ebre acolliran l'edició d'enguany, on vora 3000 esportistes provinents de 42 països vindran per mostrar la seva millor versió esportiva. Roger Pedret, director dels WSG de Tortosa, ens ha explicat com ha sigut possible que el nostre territori sigui la seu.

A banda de ser una setmana esportiva, els WSG també és una gran oportunitat per mostrar el patrimoni cultural de Tortosa i les Terres de l'Ebre a escala mundial. A més, també és una plataforma per afavorir al comerç local.

Pedret també ens ha explicat que ja estan confirmades totes les poblacions encarregades d'acollir els diferents esports que formaran part d'aquests jocs populars mundials.

Més enllà dels esports clàssics que es podran veure en aquests jocs populars com són el futbol, la natació o l’atletisme, entre d'altres, n’hi hauran modalitats que ens resultaran més desconegudes a causa de la poca tradició que tenen al nostre país. Aquest és el cas del pole dance, el fistball, el mamanet i el wheel gymnastics.

Des de fa mesos més d'un centenar de persones treballen dia rere dia perquè tot estigui a punt per als WSG 2019, els quals tindran lloc del de 2 al 7 de juliol. Ara només queden polir els últims detalls per rebre a esportistes i acompanyants durant una setmana que serà, de ben segur, un record màgic per a les Terres de l'Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>