TORTOSA

Concentració de protesta a Tortosa pel judici de l’1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

12/02/2019

L’Ajuntament de Tortosa s’ha sumat a l’aturada al davant dels centre de treball convocada per diverses entitats, entre les quals l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), per l’inici del judici per l’1-O al Tribunal Suprem. Els portaveus i regidors del PDeCAT, ERC i Movem Tortosa han llegit un manifest en suport als encausats. Aquests són alguns dels fragments.

Les concentracions s’han repetit a les portes de diversos ajuntaments de les Terres de l’Ebre, com el d’Amposta o l’Aldea, dels consells comarcals o de les seus dels sindicats de la UGT i CCOO. El Sindicat d’Estudiants també havia convocat una vaga per aquest dimarts amb el lema “Prou repressió franquista. Per la república del poble i el jovent. Llibertat presos polítics”, una vaga a la qual s’han sumat estudiants de centres com l’institut Dertosa de Tortosa.

També aquest dimarts al vespre s’han convocat concentracions de protesta arreu de Catalunya. // Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>