TORTOSA

Convoquen protestes per unes pensions dignes a Tortosa i Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

16/03/2018

La Comissió de Coordinació dels Pensionistes de l’Ebre ha convocat una concentració per aquest dissabte, 17 de març, a Tortosa. L’objectiu de la protesta és reivindicar la consolidació i la millora del sistema públic de pensions, en la mateixa línia de les manifestacions que han estat convocades a tot l’Estat espanyol durant les darreres setmanes. La concentració de Tortosa serà a partir de les onze del matí a la plaça Barcelona, al costat del mercat municipal.

Cada dilluns al matí, els membres d’aquest col·lectiu es reuneixen a la porta de l’Ajuntament de Tortosa. Durant una taula rodona a Canal 21 Ebre, quatre membres de la Comissió han destacat que es tracta d’un moviment intergeneracional i transversal. De fet, han remarcat que la defensa de les pensions dignes ha de ser una lluita del conjunt de la societat.

Afirmen que són ciutadans i ciutadanes no abanderats per cap partit polític, que simplement estan cansats de tantes retallades socials.

Amposta és l’altra ciutat de les Terres de l’Ebre en què aquest cap de setmana també s’ha convocat una concentració a la plaça de l’Ajuntament, per als que no es puguen desplaçar a Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>