CORBERA D'EBRE

Corbera d’Ebre no pot obrir el centre de dia per falta d’usuaris


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | CORBERA D'EBRE

22/01/2018

L’Ajuntament de Corbera d’Ebre vol obrir aquest 2018 el centre de dia per la gent gran, si cal, assumint-ne directament la gestió. L’alcalde de Corbera d’Ebre, Antonio Álvarez, ha explicat que l’equipament està apunt des de novembre des del 2015 però la falta d’usuaris no va permetre que aquest s’acabés de posar en marxa i des d’aleshores tot continua igual.

El centre té capacitat per a una quinzena de persones i es troba en un pis de propietat municipal, situat a l’edifici del dispensari mèdic de la població. Álvarez ha explicat que per tal de garantir la seva viabilitat és vol obrir el ventall de serveis del centre amb tallers de memòria o altres activitats per a la gent gran.

Álvarez ha explicat que també han parlat amb el centre de dia de Bot per mancomunar serveis dels respectius centres de dia i amb el Pinell de Brai per oferir la possibilitat als seus veïns de fer ús de l’equipament de Corbera.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>