AMPOSTA

Dani Forcadell lidera l'alternativa a presidir els regants de la Dreta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

25/09/2017

L'empresari agrícola, regidor del govern d'ERC a l'Ajuntament d'Amposta i membre d'Unió de Pagesos, Dani Forcadell, ha anunciat públicament que liderarà una candidatura per rellevar de la presidència de la Comunitat General de la Dreta el veterà Manel Masià, al càrrec des de fa prop de 40 anys i que vol optar a la reelecció. Amb una llista formada principalment per joves pagesos, Forcadell concorrerà el pròxim 17 d'octubre a les eleccions de la Comunitat de Regants de la Zona Delta, per poder forçar la marxa de Masià. Considera imperatiu que l'entitat deixi de donar suport al Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre i s'hi oposi frontalment.

El segon gran repte de Forcadell i el seu equip passa per una reformar dels estatuts que capgiri de dalt a baix la dinàmica interna de la Comunitat General. També vol modificar els estatuts per fer la gestió més democràtica i transparent.

Tot i que el mandat presidencial de Masià a la General no s'esgota fins aquí dos anys, si els renovadors l'acaben desbancant del sector Delta podrien construir una majoria alternativa i aplanar el camí perquè els presidents de zona elegeixin un nou dirigent de la Comunitat a finals de novembre. A la zona Delta hi ha 24.000 jornals amb gairebé 900 propietaris cosa que vol dir que molts són petits propietaris. L’objectiu és que aquets es mobilitzen.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>