AMPOSTA

Debut de "Beto" amb derrota

Albert Pascual | AMPOSTA

16/11/2015

Partit complicat de l’Amposta enfront del líder de la primera catalana, el Suburense de Sitges. Però la sort pareix no acompanyar al conjunt del Montsià ni en el primer partit del nou entrenador, Albert Company “Beto”.

Els locals van ser clars dominadors durant els 90 minuts de partit, arribant a l’àrea visitant amb profunditat però sense trobar el forat per on marcar. En canvi el Suburense no va ocasionar cap acció de perill remarcable cap a la porteria de Nacho.

A la represa el joc no ha canviat gaire i l'Amposta continuava tenint el pes del partit.

Callarisa estavellava una pilota al pal i Gustavo veia com el porter Nito li treia una pilota que ja es cantava gol pels nombrosos aficionats que s’havien aplegat a l’estadi municipal.

Però una contra desafortunada del Suburense feia pujar el 0 a 1 al marcador per mediació de Marcos García a vint-i-cinc minuts per al final. Tot i això l’Amposta ha continuat arribant en força buscant el gol de l’empat que finalment no ha arribat.