TORTOSA

Detinguts a Tortosa dos menors que es feien passar per sordmuts per demanar diners


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

14/12/2018

La Policia Local de Tortosa ha enxampat esta setmana dos menors d'edat que es feien passar per sordmuts i demanaven diners pel carrer. Agents del cos, alertats a través de l'Antena Comercial, el grup de Whatsapp creat amb els comerciants de la ciutat, van localitzar els jóvens, de 17 i 15 anys i veïns d'Elx, que recollien diners per a una suposada associació de sordmuts fictícia. Actuaven ensenyant un paper amb el logotip de l'entitat de sordmuts o persones amb discapacitat, i demanant una col·laboració econòmica que es movia entre 2 i 3 euros, però que en algun cas va arribar als 5 euros. En total solien recaptar entre 60 i 100 euros cada dia, segons l'Ajuntament.

Els botiguers de l'eix comercial van alertar la Policia Local i aquest dijous els agents van aconseguir localitzar-los a dos punts diferents de la ciutat: un, a la plaça d'Alfons XII, i l'altre, al mercat municipal. Com que es tracta de dos menors d'edat, la Policia va comprovar que la custòdia recau sobre un germà, de 20 anys, a qui acusen d'un suposat delicte d'utilització de menors per a la mendicitat. Dimarts tindrà lloc un judici ràpid.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>