SANT JORDI

Dissabte es viuran les finals de l'APS del Pitch & Putt Sant Jordi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | SANT JORDI

22/08/2019

Les finals de la vuitena cita del torneig Audi Pàdel Series 2019 ja estan a tocar. Des de dilluns les pistes de pàdel del Pitch and Putt Sant Jordi s'han tenyit de roig per rebre a més de 40 esportistes que han volgut participar en un dels tornejos més esperats al nostre territori. A causa de la localització de les instal·lacions i l'època de l'any en la que estem, a diferència d'altres cites del circuit aquesta ha inclòs a moltes parelles de diverses nacionalitats a banda de les habituals participants del nostre territori.

Acompanyats pel bon temps i amb molt bon ambient, durant la setmana les diverses parelles han competit per fer-se un lloc a les esperades finals, les quals es disputaran aquest dissabte. Sandra Lloret, responsable de l'Audi Pàdel Series al Pitch and Putt Sant Jordi, ha destacat l'alt nivell d'aquesta cita, l'ambient de germanor i espera que cada any hi hagi més participació.

Aquest Audi Pàdel Series repartirà, com ja és habitual, diversos premis i sortejarà dos dies i una nit a l'Hotel Tancat de Codorniu d'Alcanar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>