ULLDECONA

Dissabtes de Teatre portarà ‘Renard o el llibre de les bèsties’ a Ulldecona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | ULLDECONA

05/09/2017

Ulldecona escalfa motors per la 14a temporada de Dissabtes de Teatre, que arrencarà el proper 16 de setembre al Teatre Orfeó Montsià. Serà una temporada que s’allargarà fins al mes de maig i que enguany inclou una funció més. Amb un total de 10 espectacles familiars, l’agrupació teatral Ull de Teatre tornarà a acostar la cultura i les arts escèniques de qualitat al conjunt del territori. Entre els espectacles, destaca ‘Renard o el llibre de les bèsties’, millor espectacle familiar Premi de la Crítica Barcelona 2016. Jaume Coll és el president d’Ull de Teatre.

El tret de sortida de la temporada anirà a càrrec del Mag Lari i el nou xou de sala ‘Dolce Vita’, un homenatge a la pel·lícula de Fellini de l’any 1960. Però Dissabtes de Teatre també comptarà amb una altra sessió de màgia, de la mà del mag Dakris, amb l’espectacle ‘Ya no me ves’. Una altra de les cites especials per aquesta temporada serà al mes de març amb ‘Els músics de Bremen’.

Durant la presentació de la nova temporada, l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha aprofitat per destacar la qualitat dels espectacles.

Les entrades ja es poden comprar online al web www.ulldeteatre.org, on també es pot consultar la resta de programació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>