TORTOSA

ERC i el PDeCAT pacten fer fora el PSC dels governs del Baix Ebre i el Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

04/12/2017

Les federacions de l’Ebre d’ERC i el PDeCAT han anunciat aquest dilluns que han arribat a acords per la governabilitat del Consell Comarcal del Baix Ebre i el Montsià, després que els republicans decidissin trencar el pacte de govern amb el PSC. En el cas del Baix Ebre l’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza, del PDeCAT, substituirà a la presidència al socialista tortosí Enric Roig. Pel que fa al Montsià, la canareva Carme Navarro, d’ERC, tornarà a assumir la presidència de l’ens comarcal en substitució del socialista ampostí Francesc Miró. Es respecta així quin és el partit amb més vots a cada comarca. Per no interferir en la campanya, les mocions de censura als dos presidents es votaran dimecres 27 de desembre.

Navarro ha dit que el pacte assolit és un reflex de la situació que es viu a Catalunya i mostra la voluntat d’unir esforços per tirar endavant polítiques d’atenció a les persones.

Per la seva part, Zaragoza ha posat de relleu que el PDeCAT seguirà el camí engegat per ERC al Consell Comarcal del Baix Ebre durant aquest mandat alhora que realitzaran noves aportacions.

Dani Andreu continuarà ocupant la vicepresidència primera al Consell Comarcal del Baix Ebre. Al Montsià, les dues primeres vicepresidències seran per al PDeCAT, tot i que no s’han concretat noms, mentre que la tercera vicepresidència serà per al republicà Albert Salvadó.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>