AMPOSTA

ERC podria anunciar el trencament del pacte amb el PSC al Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / Gustau Moreno | AMPOSTA

09/10/2017

A les dotze del migdia, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, i els consellers comarcals d’Esquerra explicaran les accions que portaran a terme respecte a la presidència del consell del Montsià. L’actual president, el socialista Francesc Miró, ha afirmat que no coneixia el motiu de la compareixença. Ahir, la CUP Terres de l’Ebre havia demanat la ruptura del pacte de govern entre ERC i el PSC al Consell Comarcal del Montsià. Consideren “flagrant” l’actuació del president Francesc Miró, de no distribuir els cartells que l’AMI va enviar al Consell Comarcal del Montsià durant la campanya del referèndum. Des de la CUP afirmen que en el moment polític actual “es necessiten més que mai unes institucions que no es dobleguen davant les ordres repressives provinents de l'Estat espanyol i estiguen disposades a obeir la ciutadania i les decisions sobiranes del govern de Catalunya”.

D'altra banda, on sí que ja és segur el trencament del pacte entre ERC i el PSC és a l'Ajuntament de Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre. En els darrers dies també hi ha hagut pressions per forçar el trencament del pacte al Consell Comarcal del Baix Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>