TORTOSA

El Baix Ebre premia les noves idees per construir una comarca millor


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

01/12/2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre va lliurar aquest dijous al vespre els premis Emprenedoria, Solidaritat, Projecte Jove i Fotogràfic de la Gent Gran, que convoca anualment amb l'objectiu de distingir i reconèixer les millors iniciatives dutes a terme a la comarca en aquests àmbits. La roquetera Maite Mestre va guanyar el premi a l'Emprenedoria 2017, dotat amb 1.00 euros, amb el projecte de l'empresa Artra, que ha creat per generar una activitat econòmica amb la recuperació i promoció de l'artesania, els oficis antics i les tradicions de les Terres de l'Ebre.

La Federació d'Entitats Socials de les Terres de l'Ebre va guanyar el premi Solidaritat, dotat amb 1.500 euros, amb el projecte Fresc-Horts Urbans de Tortosa, una iniciativa que ofereix i imparteix teràpies a partir de l'agricultura ecològica a diferents col·lectius.

El premi Projecte Jove 2017, dotat amb un premi de 1.000 euros, ha estat concedit al projecte “la Terrasseta” del Taller Cooperatiu de Joves, una proposta per crear un nou espai de trobada de joves a la terrassa de l'edifici “El Carrilet”, seu de l'Oficina Jove del Baix Ebre.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, que s’ha volgut premiar les persones o entitats que amb noves idees volen construir una comarca millor, i que l’objectiu és continuar creixent en aquesta línia.

Finalment, el primer premi Fotogràfic a la Gent Gran va ser concedit a Jaume Bel, per la fotografia titulada “Hem fet el cim”; i el segon premi, a Manolita Barguilla, que va presentar la fotografia titulada “Posta de sol al Trabucador”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>