TORTOSA

El CB Cantaires renuncia a competir en categoria nacional


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | TORTOSA

13/08/2019

El CB Cantaires ha comunicat que renuncia jugar a Primera Catalana amb l'objectiu de treballar per mantenir el sènior masculí a la categoria territorial de Tarragona.

L'equip tortosí posa punt i final a un projecte que durant moltes temporades ha permès als seguidors del bàsquet ebrenc gaudir d'un bàsquet de nivell. Però enguany, després del descens i la marxa d'una gran part dels jugadors de la plantilla, la nova junta directiva s'ha vist amb poques alternatives i finalment ha comunicat a la Federació Catalana la decisió de no competir en categoria nacional. L'objectiu actual del club és confeccionar un equip territorial, situació que se'ls hi ha enrevessat després de la decisió del club rapitenc de tornar a les pistes sense la vinculació amb el Cantaires.

A contrarellotge però encara dins del termini que resta per part de la delegació territorial de Tarragona per preparar els calendaris oficials, el CB Cantaires treballa per a aconseguir els efectius necessaris per a poder mantenir l'equip i començar de zero un nou projecte.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>