El Cantaires, més prop de la victòria

Clara Seguí | GIRONA

27/02/2018

Girona 86 – 82 Cantaires

El Club de Bàsquet Cantaires perdia aquest dissabte, contra el Girona, en un marcador molt ajustat.

El primer quart va ser clarament dominat pels tortosins, amb un joc ràpid i alegre que els va permetre agafar distància i sorprendre a un fort Girona. Al segon quart però, els gironins van posar pressió a la pista, amb jugades intenses i agressives. Això donava la volta al marcador, on els tortosins no trobaven solucions en atacs. Arribaven així al descans amb un 48-38, fet que va fer reaccionar al Cantaires, canviat la dinàmica del partit.

El tercer quart va ser de parcials curts i el marcador es mantenia entorn als 10 punts per sobre dels locals, però un triple a l'últim segon del tercer quart, va fer que el Girona es posicionés amb 71-57.

Quan el partit semblava que estigués sentenciat, va sortir el millor Cantaires. Els ebrencs milloraven en la seua defensa. Davant la progressió en les jugades dels tortosins, el Girona no trobava tirs. A dos minuts del final els tortosins posicionaven el marcador amb 2 punts més que els gironins, amb intercanvis de faltes i cistelles.

Els tirs fallats del Cantaires i els encerts del Girona va fer que els últims segons tingueren una situació tensa i nerviosa. El Cantaires podia empatar el partit però, una dubtosa falta no xiulada va fer que el marcador quedés amb un ajustat 86-82.