TORTOSA

El Cantaires perd a casa / Cantaires 75 - 85 Pia Sabadell

C.S | TORTOSA

09/10/2018

El primer partit del Cantaires a casa va acabar amb una derrota. El Cantaires s'enfrontava al Pia Sabadell, equip que no va posar les coses fàcils als tortosins. Els locals debutarien amb una nova incorporació, Fèlix Odiah.

En el primer quart l'equip visitant va sortir marcant la pauta, amb un Andrès Molina portant el lideratge anotant 10 punts en 5 minuts. En la part local Xavier Richards era qui portava el pes anotador. El primer quart acabava amb avantatge visitant 16-21.

En el segon quart amb un millor encert dels locals des de la línia de tres punts, aconseguien reduir distàncies gràcies al bon encert de Fèlix, per arribar al descans amb un resultat de 38-39 a favor del Pia Sabadell.

En l'inici del tercer quart domina la igualtat amb diferents alternances en el marcador per part dels dos equips. A partir del minut 25 de joc el CB Cantaires va fer un canvi estratègic per pressionar a tota la pista. Aquest fet va provocar un descontrol per a l'equip visitant la qual cosa va arribar a generar un avantatge de 10 punts a favor dels tortosins.

En l'últim quart l'equip visitant va accelerar en atac amb accions ràpides de contraatac i agafant-se al lideratge del seu millor jugador per retallar distàncies en només 2 minuts de joc. El Cantaires no va treure profit de l'avantatge i no va gestionar bé les seves accions d'atac.

L'equip visitant amb avantatge de 4 punts en els últims minuts, va gestionar molt bé el resultat fent córrer el rellotge i provocant faltes per anar a línia de tirs lliures, i així acabar el partit amb un resultat de 75-85 a favor dels visitants.

El Cantaires haurà de continuar treballant per millorar el joc col·lectiu.