TORTOSA

El Cantaires s'estrena en positiu a la Copa Catalunya

Albert Pascual | TORTOSA

04/10/2016

Aquest diumenge el Club Bàsquet Cantaires debutava a la sempre exigent Copa Catalunya, i no va fallar.

L'equip tortosí jugava contra un referent de la categoria, el club barceloní del SESE de Santa Eulàlia, un equip rocós, intens, agressiu i al mateix temps dinàmic.

La constant del partit va ser la igualtat amb un primer quart que va ser per al Cantaires 22 a 20, un segon que es va perdre per 21 a 25, i un tercer que l'equip local va guanyar per 16 a 13. Amb només un punt de diferència, 59 a 58 s'iniciava un darrer quart on no es podia fallar, només es necessitava concentració i encert.

De fet la concentració constant del Cantaires, els millors percentatges en llançaments de 2 i 3 punts, les poques pilotes perdudes només 14 per 12 de recuperades, serien la clau per a la victòria final del Bàsquet Cantaires.

Amb un darrer parcial de 23 a 19 la botzina del pavelló de Ferreries va sonar indicant el marcador un magnífic 82 a 77 que va celebrar una animada grada que va recolzar en tot moment a l'equip roig.

El pròxim partit serà dissabte a Barcelona contra l'Aracena de Collblanc, equip que tampoc va fallar en el seu primer partit de Copa.