AMPOSTA

El Controlpack Badia Fontestad presenta l'equip per al 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | AMPOSTA

13/02/2018

L'equip ciclista Controlpack Badia Fontestad va presentar als corredors de la temporada 2018, aquest dissabte, a la seu del Consell Comarcal del Montsià.

Una plantilla renovada i més jove, amb ciclistes valencians i catalans, i deixant de banda a noms de ciclistes d'altres parts d'Espanya que suposaven fins ara una despesa extra a aquest equip ciclista de les Terres de l'Ebre.

Enguany, el Controlpack Badia Fontestad compta amb un nou director esportiu, Pablo Comins. Aquest llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport dirigirà una plantilla de 17 corredors en un atapeït calendari semblant al de la temporada passada, però amb major protagonisme de les curses internacionals.

La presentació de l'equip ciclista ha coincidit amb la concentració dels corredors a la Tinença de Benifassà durant els dies previs, on s'han anat coneixent i provant els nous equipaments.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>