MÓRA D'EBRE

El Cros dels Jocs Esportius Escolars de les Terres de l’Ebre ja té guanyadors


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MÓRA D'EBRE

12/02/2019

Final Territorial de Cros dels Jocs Esportius Escolars de les Terres de l'Ebre. L'illa de Sauri, a Móra d'Ebre, va reunir a 220 xiquets i xiquetes de les quatre comarques per disputar les diferents modalitats d'este esport.

L'adequació d'un espai a la zona de l'Illa de Saurí amb diferents circuits va permetre fer les diferents distàncies d'acord a la categoria dels participants, des dels 100 metres dels més petits, fins als 3.000 metres dels grans.

Des de l'organització del Consell Esportiu de la Ribera d'Ebre i l'Ajuntament de Móra d'Ebre, satisfacció per poder haver organitzat esta prova final per als més menuts de la Ribera, la Terra Alta, el Baix Ebre, i també el Montsià.

Per als xiquets, xalera amb nous amics vinguts d'arreu del territori i les ganes de poder anar al Campionat de Catalunya de Cros Escolar. Però això sí, els diferents participants ens han explicat que algunes parts del circuit eren molt cansades.

Podeu consultar tots els resultats a les pàgines web dels diferents Consells Esportius de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>