TORTOSA

El Futbol Sala de Tortosa, solidari i en creixement


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

15/05/2018

Des del mes d'octubre l'Escola de Futbol Sala de Tortosa junt amb la Creu Roja, treballen per tal d'integrar xiquets i xiquetes, en l'àmbit esportiu i futbolístic.

Vora 40 escolars, tant del Club Futbol Sala Tortosa, com de la Creu Roja acudeixen al pavelló firal als entrenaments, amb l'objectiu de treballar i apropar-los als valors que es treballen en l'esport.

El club, podríem dir que ja està consolidat. Des de la seva creació l'any 2011, i fins al 2017 va competir amb la federació catalana, i el 2018 ha sigut important per al club perquè han començat tasques de formació de base.

El club està en constant creixement, des de xiquets i xiquetes que competeixen al Consell Esportiu, així com a la Federació Catalana de futbol. Les dades així ho demostren.

Aleví i cadet han sigut campions territorials, i el sènior ha estat lluitant fins a l'última jornada per l'ascens a categoria d'honor.

Les inscripcions de cara a l'any vinent comencen durant aquests dies de maig.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>