AMPOSTA

El Hoquei Amposta, amb opcions d'haver guanyat al Sitges


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

06/02/2018

CHP Amposta 1 - 3 CPS Sitges

El Club Hoquei Patí Amposta tenia una empresa difícil davant el totpoderós Sitges, líder indiscutible de la categoria. No era un partit fàcil a causa del joc ràpid dels del Garraf que desgastava molt als ampostins. Tot i això, els locals van intentar fer un joc de tu a tu i es va poder veure una primera part molt igualada però amb arribades a la porteria del Sitges, una d'elles va suposar l'avançament de l'Amposta.

A la segona part però, els canvis defensius a les files del Sitges van fer efecte i després d'un penal fallat pels ampostins, el Sitges ho va aprofitar per a fer una jugada d'atac i marcar. Les faltes van fer la resta aprofitant-ho els visitants per marcar i tancar el partit amb 1-3.

A partir d'ara, l'Hoquei Patí Amposta espera una sèrie de partits amb opcions reals de puntuar i escalar posicions. L'Amposta és nové amb 17 punts fruit de cinc victòries, dos empats i sis derrotes.

L'altre equip del territori, el Club Patí Flix va perdre el seu partit contra el Valls per 4-0. Els flixancos se situen a mitjan taula de Segona Catalana amb 21 punts: 7 victòries i 8 derrotes amb 15 partits jugats, dos més que l'Amposta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>