CAMARLES

El Jihaoui i Drago coronen Lo Balcó del Delta

Maria Acosta | CAMARLES

08/07/2015

La cursa de Lo Balcó del Delta de Camarles, celebrada el passat dissabte, va ser la sisena carrera del circuit Running Series, i com sempre el traçat recorria una distància de 10 quilòmetres. Pel que fa a la categoria masculina, Azziz El Jihaoui, atleta independent, va marcar el millor crono després de 34 minuts i 41 segons. Un altre corredor independent, en aquest cas Mohamed Sedrani, va arribar justament darrera del primer classificat marcant el mateix registre. Finalment, Laureano Panisello va completar el podi amb un registre de 35 minuts i 8 segons.

Pel que fa a la modalitat femenina, Andrea Drago, del Paleodelta Runners, va ser l’encarregada de parar el crono en 44 minuts i 25 segons. La segona classificada va ser Sita Batalla, del UA Montsià, amb un registre de 45 minuts i 15 segons, mentre que Sílvia Márquez, del Club BTT Montbike Amposta, va arribar en tercera posició, després de 45 minuts i 19 segons. Per la seva banda, el director de cursa, Rafa Flores, va destacar a Canal 21 Ebre el recorregut i l’atractiu de la prova.