BENICARLÓ

El Maestrat reclama trens dignes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | BENICARLÓ

30/10/2017

Els veïns del nord de Castelló comencen a dir prou davant un sistema de transport públic, especialment el ferroviari, que consideren, no està a la altura de les necessitats de la ciutadania. Aquest dissabte es va presentar a Benicarló 'Trens dignes al Maestrat'.

La situació viscuda a les estacions de ferrocarril del Baix Maestrat les últimes setmanes, especialment el diumenge a la tarda, han fet reaccionar un grup d'usuaris en veure la denúncia a les xarxes socials de Mercedes Urquizu, la mare d'un estudiant, qui va comprovar a l'andana de l'estació de Benicarló com el tren amb origen Tortosa, de tres cotxes, venia ja complet des de Vinaròs.

Aquesta és la situació que pateixen molts estudiants de les diferents ciutats de la línia: Vinaròs, Benicarló, Ulldecona. Jordi Curto també s'ha sumat a la iniciativa després de patir durant quatre anys un transport públic escàs per a les necessitats del territori.

La iniciativa ciutadana ja compta amb el suport dels consistoris de les dos ciutats més importants del nord de Castelló. Amb el manifest que reparteixen per recollir signatures, criden l'atenció davant la necessitat d'un millor transport públic que també evitarà la fugida de gent jove dels pobles.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>