TARRAGONA

El PP guanya un diputat a Tarragona gràcies al recompte del vot per correu


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN / G.M. | TARRAGONA

24/12/2017

El PP ha aconseguit el quart diputat a costa de Cs, que es queda amb 36 després que aquest diumenge s'hagi efectuat el recompte del vot exterior a Tarragona amb la presència de representants dels diferents partits. Així ho han confirmat a l'ACN fonts de la candidatura d'Inés Arrimadas, que a la circumscripció de Tarragona es queda amb cinc escons. Els populars n'obtenen el primer. D'aquesta forma, entrarà finalment al Parlament el tarragoní Alejandro Fernández i no ho farà Fernando Pecino, que anava com a número sis de la llista taronja. Aquest escó a Tarragona ballava per una quinzena de vots.

Així les coses, Cs obté finalment 36 diputats en les eleccions del 21-D, mentre que JxCAT aconsegueix 34 i ERC, 32. El PSC és quarta força amb 17; CatComú-Podem recull 8, i la CUP i el PPC empaten finalment en número d'escons, amb 4.

A la circumscripció de Tarragona, Cs i ERC assoleixen cinc diputats, per davant de JxCat, que n'obté 4. El PSC continua amb 2 i CatComú-Podem i PPC aconsegueixen un cadascun.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>