TORTOSA

El PSC demana que Tortosa commemori el Dia en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

31/01/2018

El PSC demanarà al ple de l’Ajuntament de Tortosa que commemori anualment el Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust amb l’objectiu de recuperar la memòria històrica d’aquest extermini, així com de les persones que van ser deportades pel simple fet de la seva diversitat. Entre els 202 ebrencs que van ser deportats hi ha la figura d’Antoni Garcia, el fotògraf tortosí que va sobreviure al camp de Mauthausen i que amb el seu treball va mostrar al món la barbàrie nazi. En homenatge a la seva persona l’Ajuntament, el 2007, va posar el seu nom a la sala d’Exposicions temporals del Museu de Tortosa, però el portaveu del PSC, Enric Roig, ha explicat en un vídeo a Youtube que consideren que cal recordar i commemorar a totes les víctimes de l’Holocaust.

En una segona moció, el PSC ha instat a la Generalitat a que compleixi immediatament la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i retorni el deute contret i pendent d’abonar per la gestió del servei de les escoles bressol municipals. Ho farà amb la mateixa moció que va presentar el grup comarcal del PSC al Consell Comarcal del Baix Ebre i que va ser aprovada per unanimitat per tots els grups de l’ens comarcal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>